annesinintatlisi Kızlar satın alıp bozdurmada ne kadar fark oluyor Ajda bilezikte? Gram başı kaç TL mesela?
serpoo annesinintatlisi kuyumcudan kuyumcuya değişiyo benm bozdurdgm kuyumcu gr ı hesapladı sonra harem altın var altın takip sayfası oradan ne kdr fiyat gösterdgine baktı
Omeraslan annesinintatlisi gram başı 100₺ fark oluyor. Tanıdık varsa başa baş alım satım yaparbilirsiniz. Biz genelde işçiliksiz olanları bu şekilde değişiyoruz
Tugcebb annesinintatlisi ben yakın zamanda bozdurdum. Google da gram hesaplama diye aratın. 22 ayar bilezik seçeneğinden gramını yazıp hesaplatmıştım. Birebir aynı tutarı verdi kuyumcu.
coldplayy annesinintatlisi 1 hafta önce araç almak için bozdurduk. Aldığımız kuyumcuya götürdük, piyasanın üstünde bozdurdu; onlardan aldığımız için. Aradan zaman geçtiği için aldığımız döneme göre baya karlı oldu.
serpoo sena68 15 gr satıp 10 gr bilezik alıp geri kalan 5 gr aradaki fark hesaplanıp verirler ama tam olarak 5 gr yapmaz. Kuyumcu tanıdıksa anca makul bi fiyatta yardımcı olur.
serpoo annesinintatlisi valla bizim bi çanakkale çan da tanıdık kuymcu var bide kocaeli gebzede , kuzenimde kapalı çarşıda kuyumcuda çalışıyo o yüzden biz çok zarara ugramıyoruz.