esmanur433 Merhaba arkadaşlar Trendyol n11 veya hepsinurada gibi sitelerden elektronik alet alır mısınız süpürge almak istiyorum bu uygulamada mağazalardan daha uygun alsam sorun yaşar mıyım dolandırılmam değil mi eşim illa mağazadan al diyor ama ora da çok pahalı
artikbiranneyim esmanur433 yorumlarına bakın güvenilir bir satıcıdan alabilirsiniz ya da kendi satıcısından
cokbilmismom esmanur433 satıcısına bak güvenilirse al n11 pek tavsiye etmem. Biz elektronikleri genelde hepsiburadadan alıyoruz
[silindi] esmanur433 ben Hepsiburadadan aldım çeyizimi. Çaycı, süpürge,Blender seti, tost makinesi falan hiç de sorun yaşamadım. Arnica marka hepsi gayet memnunum 4 yıl oldu hala yeni gibiler
Brokolilim esmanur433 Ben almam şahsen mağazadan 2-3 fark olsun gözümle göreyim muhatap olacağım biri olsun.
organikirmik esmanur433 süpürgemi de internetten aldım laptop’ımı da klimamı da. Satıcıyı doğru seçtiğiniz sürece sorun yok
esraa_20 esmanur433 bütün eşyalarımı aklınıza gelebilecek herşeyi telefon da dahil internetten sipariş veriyorum baktığım tek şey satıcı puanları ve yorumları şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ortalama 7-8 yıldır diyebiliriz
Birbahargunu esmanur433 bu platformlardan aldığımda ürünün kendi satıcısından almaya gayret ediyorum ya da puan çok yüksek yetkili satıcı olan mağazalardan
starwomen esmanur433 Ben çeyiz döneminde trendyoldan aldım. Şimdi de bazı elektronik eşyaları aldığımız oluyo
balkizlar esmanur433 satıcı güvenilirse alıyoruz.. hepsiburada nın kendisinden robot süpürge aldık mesela
myangelson esmanur433 onvo almıştım trendyoldan 3000 kusur bir şeydi satıcıya bağlı ona bakarak alınabilir