tahin karayol siz mutlaka takip ediyorsunuzdur ama büyüme vs varsa bir doktora sorsanız belki kolay bir çözümü vardır hiç uğraşmadan hallolur🙏🏻
_YanakReisinAnnesii karayol egzama. Bazen bebekler de alerji kaynaklı olabiliyor,ona dikkat edin. Bol bol nemlendiririm,la roche posay oğluma iyi gelmişti.
biimiyomyardimet karayol egzama bu, doktor neden kuru tutun dedi anlamadım ama bol bol nemlendirmeniz gerekiyor. Yoksa kuru kaldıkça büyüyor, kızımda da yaşadım hala daha yaşıyoruz. Birde alerjisi varsa o tetikliyor
karayol patatess kollarında bacaklarında yok ama yüzünde var doktora götürdüm kuru tutun dedi ilaç vermedi şampuanını Mustela kullanın dedi
patatess karayol Olması gerekmiyor. Bizim de ilk yüzde çıktı. Alerjiye bağlı değilse bol bol nemlendirin kontrol altına alırsınız. Kuruluktan kaynaklanmış olabilir. 🙌
patatess karayol Atopik ciltler için alırsanız krem daha yoğun olur. Egzamalara normal kremler yetmiyor genelde. Ben bioderma atoderm intensive kullanıyorum.
karayol dilan0405fatih doktor öyle dedi yok şampuandan kaynaklıymış öyle bir şey olsa vücudunun her yerinde olmaz mı sizce sadece yüzünde var