baharrr01 2 ay önce doğum yaptım . Korunma yöntemi konusunda kararsızım yani hangi yöntemle korunsam diye . 1 ve 3 aylık iğneler varmış bununla korunan oldu mu acaba .
tunay11 baharrr01 benim doktorum 40 kontrolüme gittiğimde spiral için erken seni zorlayabilir rahim toparlansın hapları önermiyorum ama 3 aylık iğne olabilirsin dedi sağlık ocağında. Bende bugün tam 2 aylık oldum tekrar sorup yol izleyeceğim iğne olurum büyük ihtimal. Birde kola takılan çip tarzı korunma yöntemleri varmış bilginiz var mı
Damyy_ baharrr01 kullandım asla tavsiye etmiyorum evet çok rahat ama ben 9 ay adet olamadım. Rahim duvarım çok çok incelmisti kalınlaştırıcılar sokturuculer bir sürü hormon daha kullanmak zorunda kaldım.
elifnevos 3 aylık iğneyle korunuyorum. 2 kez vuruldum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gayette koruduğunu düşünüyorum herhangi bir sürprizle karşılaşmadık daha 😁
serdarrr elifnevos afedersiniz ama korunmasız ilişki mi yaşıyorsunuz eşiniz korunuyor mu daha net soramıycam utandım ama bilmem gerekiyor
pzahide tunay11 benimki de tam tersi kol implantı ya da spiral dedi. Haplar iğneler hormonlarını bozar dedi 🤷🏻♀️
emineecemmk Ben de 3 aylık iğneyle korunuyordum sadece iğneyi vuruldum peşine regl oldum. Sonraki ay 3 gün gecikti test yaptım pozitif, doktora gittim 6 haftalık hamileyim 😂😂 %4 korumama oranı var
emineecemmk pzahide hiçbir yöntem %100 garanti vermez zaten spiralin bile ihtimali var, prezervatif yırtılır delik olur yani ihtimal o kadar çok ki. Doktorlar olabilir dediler artık 6 haftalık görününce ne desinler 😂😂
pivpivpivahmedmuhsin Damyy_ Merhaba aylık mı 3 aylık mı kullandınız acaba? Ben bu ay aylık iğneye başlamak istiyorum da. Sadece bu aylık ama. Eşim izne geliyor çünkü. Mesleğini bırakınca da kol altı implant yaptırmak istiyorum. Ve ben lazere başlayacağım. Bir sene hamile kalmamam lazım. Kendim de istemiyorum zaten.