ayazz512 Kızlar bebeğim 4 aylık uyku eğitimi vermek istiyorum ya kucağımda sallanarak yada ana kucağında ayağımda sallayarak uyutuyorum siz nasıl eğitim verdiniz ne yapmam gerekiyor bı iki defa denedim çok ağladı dayanamadim bilgilerimizi paylaşılim kızlar
themuhtesem ayazz512 pınar sıbirskynin instagramdaki abonelik kanalına üye olun bence. Orada daha tecrübeli annelerden öneri bulursunuz. Ben hem o kanal hem de uyku güvenli bağlanma ve bebeğiniz kitabından destek alarak ilk bebeğime uyku eğitimi vermiştim. Yavaşça destek azaltarak ilerledim şimdi 22 aylık hala düzenimiz yerinde. 2.bebeğm 2 aylık 4-5 ay dolunca gene aynı şekilde ilerleyeceğim. Her bebeğin hazır olduğu zaman farklı 6.ay dolana kadar tam oturmayabilir düzeniniz
ayazz512 simseklivekalpli sallamadan asla uyumuyor bnde çok zorlanıyorum artık ana kucağini ayakta sallanmayi da az reddediyor illa kucağımda sallanicak
themuhtesem ssbkerem 4.ay dolduktan sonra bebeğin mizacına bakmak gerekiyor bence. Benim ilk oğlum zaten ilk 4 ay kolikti üstümde yaşadı sonra uyku gerilemesi oldu. Ben 5.aya doğru yanına uzanmayı kısaltarak pışpışı azaltarak başladım. Ama bence en iyi dönem 6.ay. Herşeye çok hızlı adapte olunan bir dönem bence 6.ay