Ezooezz esr21 doktorum 3 ay sonra tamamen geçmiş olacak demişti şu an yeniyseniz çok normal. Ama bazen keloid oluşumu olabiliyormuş o zaman o kızarıklık şişlik vs duruyor o da vücutla alakalıymış bende oluştu mesela 8,5 ay oldu halâ duruyor .
ebrar344 esr21 sıkıntı yok canım benimde şuan öyle bide sizde göbek deliğinizde kararma oldu mu benim öyle doktora mı gitsem acaba 47 günlüğüz bu arada biz
esr21 yaren14 yok herhangi bir akıntı yok sabah aksam pansuman yapıyorum henüz 1 hafta oldu havada sıcak malum 😫
Ezooezz pnarglg keloid olmuş olabilirsiniz . Benim de halâ duruyor arada sızlıyor falan doktor keloid dedi krem falan kullandım ama geçmedi. Yani 3 aydan sonra geçmesi gerekiyormuş o izin öyle biliyorum 🤷♀️
Ezooezz esr21 pütürlü şiş kızarık zaman zaman acıyan bir iz benim bahsettiğim. Dilerseniz doktorunuza danışın. Ben 3. ya da 4. ayımda göstermiştim doktora çünkü 3.ayda hiç bir şekilde iz görmeyeceksin demişti.
Ezooezz tahin bildiğim kadarıyla bir zararı yok iki arkadaşımda öyle olmuşlar. Birisi doğum yapalı neredeyse 2 yıl olacak halâ geçmemiş aynı kremi kullanıyor o da kullanmadığı zaman geri geliyor demişti mesela ben krem kullanmama rağmen hiç geçmedi. Diğer bir arkadaşım da ikinci doğumundan sonra geçtiğini söyledi. Tek zararı terlediğimde vs biraz acıyor sızlıyor o kadar
Ezooezz hilalyurdakulllll ilerleyen zamanda geçebilir kızarıklık yani kişiye vücuda göre değişiklik gösteriyor iyileşme süreci. Benim bahsettim sadece kızarıklık değil pütürlü kızarık şiş zaman zaman sızlayan bir iz.
tahin Ezooezz benimde garip bir kaşıntı var dikişin özellikle sağ kısmında olmadı bir sorarım bende hangi kremi verirse doktor denerim
esr21 Ezooezz kızarıklık aslında. Yara da değil bikini bölgesinin üst tarafında bide böyle kücük kücük su toplamış gibi kabarcıklar var aynı bölgeye doğru
hilalyurdakulllll Ezooezz sızlama falan olmadı hiç tenim hassas normal de büyük ihtimalmgeç iyileşir benimki de izler kolay gitmez vücudumdan