gizemensaraybar Kızlar herkes geriye dönük para aldığını söylemişti ama bugün baktım sadec 1,500 TL yatmış neden geriye dönük degilki ,bu arada 31 Mart ta doğum yaptım ilk defa yattı
motherays gizemensaraybar bende şubatayaptm sadece Mayıs Haziran ayının ödemesi görünüyor dendi bu kadar insan toplu aldı ne alaka dedim öyle görünüyor yapacak bişey yok dendi bankaya gtm oda vermedi hiç ödeme Yok dedi millet kaçıncı alck daha bize bı kuruş yok verincede eksik
nurekici7 gizemensaraybar süreci anlatır mısınız rica etsem? Bende 19 gün önce doğum yaptım, başvurdum ama halen sonuç yok sizden bilgi almak istedim bu yüzden
gizemensaraybar motherays Aynen bende bunu anlamıyorum hep geriye dönük kaç aylık aldılar biz biyke kaldik
bhr3_1 22 Nisan da doğum yaptım 28 mayısta 5000 aldım şimdi baktım tekrardan 5000 yatmış 27 haziran görünüyor ödemesi de
moni Benimde dört aylık yatmış ikizler benim beş bin biri için altı bin biri için yatmış ben ocakta doğum yaptım eşim aramış sormuş yoksa sistemde devam ediyor gözüküyor