Nilayca Tayinimiz vana çıktı arkadaşlar ne diyorsunuz, gezmeye gittim gördüm Van’ı, tabi yaşamak başka, tecrübeleriniz önerileriniz nelerdir aydınlatın beni çocuğu kreşe vercem 2 yaşta kreş önerilerine açığım
Annesininguzusu Nilayca van merkezdeydim ben eşim başkale görevde hala çok güzel bi şehir izmirden gitmiştim hiç yabancılık çekmedim çok canlı bi şehir özellikle giyim konusunda bir sürü mağazaları var irandan sürekli turist geliyor çok iranlı var o yüzden giyim mağazaları çok dışarda yemekler çok lezzetli ve çok uygun yeşil alanları çok kreş çocuk konusunda bilgim yok o sıra çocuğum yoktu ama onun dışında çok sevmiştim ben tabi gideceğiniz yere göre değişir hayırlısı olsun❤️🙏🏻
GKM Nilayca 5 yıl Van merkezde yaşadım çok güzel bir şehir. Gerçekten doğunun incisi Van ilçeleri hakkında bilgim yok ancak merkez çok güzel bir çok imkanda var eşim uzatma verse ⅔ yıl daha kalırdım orada. Kreşler hakkında bilgim yok ancak kızım daha kreşe başlamadan tayinimiz çıktı çünkü
GKM Nilayca ✔️Kadın doğum doktoru olarak Van lokman hekim hayat hastanesinde özel hastane burası Gülsüm Feyza kızıltan devlet hastanesi olarakta Van eğitim ve araştırma hastanesinde Selin güney birde özel polikliniği olan benim doğum doktorum var o özel klinik açtı Mehmet kalo bu üç doktora gittim hepsinden de ben çok memnun kaldım biz vana ilk gittiğimiz zaman eşime söylenen tek kadın doğumcu Gülsüm Feyza kızıltandı kadın İstanbul’a gitti benim doğum zamanı eğitimler aldı tekrar geri geldi sonradan. ✔️Çocuk doktoru olarak Van eğitim araştırma hastanesinde necmettin bilici bu doktordan biz aşırı memnunduk randevu bulamazdık sabah erkenden giderdik sıra alırdım sadece randevu yokken şey derdi 12 olmadan gelin erken gelin derdi hani ✔️ Özel kliniği olan adı duyulmuş 3 doktor var. -Can Ebiri -Adem Canan -Aydın yakışır Ben Adem canana gittim çok ilgili bir doktor benim arkadaşım 8 yıl Vanda yaşadı çocuklarını tek aydın yakışıra götürdü oda çok iyi bir doktor diyorlar ama ben adem Canan’a gitmiştim sonrasında devlette necmettin hocayı bulunca ona gittim adem Canan’a giderkende testlerim devlette veya sağlık ocağında yaptırırdım çok pahalı olursa sonuçları doktorla görüşürdüm
OyaGny Nilayca vana tekrar gitmek ister misin diye sorsalar kesinlikle evet derdim o kadar güzel bir şehirdi başta korkmuştum doğu olunca ama hiç öyle değilmiş batı şehri gibi yaşanılacak bir yer. Biz Edremit ve sonrasında merkezde görev yaptık ikiside birbirinden güzeldi
Dolcegabbanne Nilayca Van yazınca cevaplayasim geldi eşim Van’lıdir.Van şivesi çok eğlencelii,iyi insanlardır genel olarak yardımsever paylasimcidirlar. Her cümle başına VALLAH eklemeyi ihmal etme sakın orda vallah demeyeni dışlıyorlarmış 🤣hshshshs hayırlısı olsun
hasibekar Nilayca memleketim hayırlı olsun inşallah çok güzel bir şehir aktif ve insanları çok iyi gezilecek çok yeri var alışırsın oranın insanı sıcak kanlı❤️🥰