schiphol Merhabalar, persentil eğrisinden bakıyorum ancak sizlere de sormak istedim, 9 aylık kız bebeklerinizin yaklaşık boyları ne kadar? Ya da hatırlayanlar 9 aylıkken bebişlerinizin boyu neydi? Boyu kaç cm doğmuştu? 💓
Sekerpare_ schiphol 37+0 sabahı doğdu kızım 3250 boyu 48 cm diğer kızım da aynı doğdu boy kilo haftası. İlk kıızm 9 aylık iken 10 buçuk kilo boyu 78 idi ikinci kızım tam 9 ay 0 günlükken gittim çünkü 7 aydan itibaren anne sütü içmedi biberon da tutmadı zaten süt alerjisi var 3 Aylik iken kilo almadı vücudu yara içinde kaldı. Kıızm kilosu 9 buçuk boyu 77 cm çıktı
Tugcebb schiphol 74 cm çıktı 9. Ay kontrolünde. 1 üstü dedi doktorumuz ( kilosu fazla olduğu için bu ayrıntıyı verdi bence 😂) yoksa 74 normal 9. Ay için. 51 cm doğdu diye hatırlıyorum. Rüya gibi unuttum 😂
schiphol Sekerpare_ ayy yavrum benim kurban olurum çok geçmiş olsun💓 Maşallah ortalamaya göre boyları uzunmuş o zaman siz de 12 aylık kıyafeti giydirmişsinizdir :) bez de topladığı için büyük alıyorum ben de
schiphol Sekerpare_ 8.5 kilo 76 cm 3005 kg 48 cm 39+2 de doğmuştu, ek gıda ve mama var, anne sütü yok.
456PlayerEsra biryigitannesi 9 aylikerkek bebek 80 cm boy, 12 kg . 3450 gram doğdu 39.haftada 51 cm boyla Bizimki de aynı. Üst sınır dedi . Doğum kilosu çoktu bizim ki 4200 boy 54 doğmuştu şuan 12 kg 80 cm mama falan yok sadece anne sütü ve ek gıda
biryigitannesi 456PlayerEsra bu kilo yuzunden emekleme ve yurume tutunup kalkma yok iste, ağırlık zorluyor. Benimki de anne sutu
456PlayerEsra biryigitannesi aynen öyle daha emeklemiyor sürünüyor sadece bide şu sıralar ayakta durabiliyor adım atmadan 10-15 saniye
biryigitannesi 456PlayerEsra benimki de surunuyor, popoyu kaldiramiyor ki emeklesin. kendi basina mi duruyor kimse tutmadan tutunmadan
456PlayerEsra biryigitannesi ben ayaklarını açıyorum dengesini sağlasın diye sonra ellerini bırakıyorum 10-15 saniye desteksiz ayakta duruyor.