Esmaoren61 HgunesH benim kızım beni hep klozette gördüğü için direkt klozet adaptörü aldım orada başladım bakalım biz de bugün başladık inşallah başarılı oluruz
cikolatahurma HgunesH ben almadım şahsen oraya alistiriyosun binbir emekle sonrada tuvalete alistiriyosun gerke yok dedim direk alaturka tuvalet
MomKukuleta HgunesH biz diğer küçük modellerden kullanamadık, oğlum rahat etmedi onlarla o yüzden sesli klozet model aldık. O modellede klozet korkusunu yendi. 2 hafta filan sonra normal klozete geçiş yaptık. Bizim işimizi gördü. Ama kısa kullanmış olduk.😊
HgunesH Esmaoren61 Esmaoren61 ay nerden başlıcam bilmıyorum çişi tanıdı bugün bıse akıyor falan dedi bezsiz dolaşıyor ama nasıl ilerlemeli bilmıyorum
cikolatahurma HgunesH bizim gece hiçbir zaman altına yapmıyordu bebekkende öyle hep kuru uyanirdi gündüz biraz zorladı ama hallettik şükür pekistireçlerle üstesinden geldik .
Esmaoren61 HgunesH bizim bugün üçüncü günümüz çişte hiçbir ilerleme yok ben o an klozette oyalayıp denk getirebilirsem yapıyor çişini yoksa kendi haline kaldı mı hep altına yapıyor bakalım söylemeye başlayacak mı sabırlı olmaya çalışıyorum
cikolatahurma HgunesH hayır severek giderdi iplerle şeker asardim gel bak sürpriz bekliyor tuvaletini yaparsan giderdi biraz da suyla oynardı yapardı gelirdik
berilnannesi Merhaba kaç yaşında çocuklarınız bende alıştırmak istiyorum ama korkuyor klozete oturmaya yaptıktan sonra bezimi değiştir diyor nasıl alıştıracağım bilmiyorum 🤦🏻♀️
HgunesH berilnannesi 2 yaş bizim de aynı yapınca söylüyor sadece şimdilik bezsiz gezıo soruyorum öyle ne olacak fikrim yok🥹
HgunesH MomKukuleta bende bugün klozet tarzı lazımlıktan aldım her yerini sokuyor takıyor ama bakalım yarın bezsiz denicem alışırsa 🥹
MomKukuleta HgunesH zamanka alışır annesi. Hatta sizin klozetin oraya koyun ki ne işe yaradığını anlasın. Zamanla başka odaya taşırsınız.😊
MomKukuleta HgunesH yok yok pes etme.😊 Başta şaşırıyorlar ve kaka zamanında da bi korkuyorlar ama o zamanlarda da poposuna zeytin yağı sür o hafta da kabız yapacak şekilde yedirme o sürecide kolay anlatırsınız. Kolay gelsin annesi.🌸