pasaklisinkukuli Boyama yapıyor musunuz resim yapmayı seviyorlar mı Puzzle yapıyorlar mı Ben evde neler yaptırcagımı artık bilmiyorum
Fkb30 pasaklisinkukuli oğlum 26 aylık boyamayı çok seviyor sağolsun koltuktan duvara kadar 😆😆🤭 Allah’tan leke çıkarıcı var 😂😂 Tak çıkar tahta puzzle aldım ona 15 aylık iken yapmaya başlamıştık çok seviyor ve yapıyor bende bazen takılıyorum Pinterestten araştırıyorum çok fazla çeşit çıkıyor sende bakabilirsin 🥰
Tazeanneveminigi pasaklisinkukuli hiçbir şey yaptıramıyorum. Çünkü her şeyi atıyor, fırlatıyor, istediği olmayınca çıldırıyor, sürekli ağlıyor. Çocuğumun içinden bambaşka bir çocuk çıkıyor her geçen gün… siz neler yapıyorsunuz ne durumdasınız
pasaklisinkukuli Fkb30 benim kız sıkılıyor 5 dk boyama yapıyor hoppp kalkıp gidiyor işi gücü ayakta dolanmak atlamak zıplamak 😃 @Tazeanneveminigi
Nazliezgi pasaklisinkukuli aynı benm kız da öyle çabuk sıkılır bir şeylerden zıplamak hobisi diyebilirim 🤷♀️ ve bişeyler öğrenip keşfetmeyi çok seviyor
Fkb30 pasaklisinkukuli benim oğlanın kesin ruh ikizi ay gerçekten maşallah popsou 5 dk yer görmüyor 😂😂🤭
pasaklisinkukuli Nazliezgi aynen öyle ama bizim pil iptal peşlerine koşmaktan gece uykuları da iyi sayılmaz
Nazliezgi pasaklisinkukuli benim kız da öyle geç uyuyor gece 11 12 de ama Allah’tan küçük kızım erken uyuyor biraz rahatlıyorum🤦♀️🤷♀️
Fkb30 pasaklisinkukuli bazen öyle ki inan diyorum ki eşime aha bak boynuzları çıktı kahkaha atıyor 😆😆😆