liya2022 Sorun Annem.. Defalarca yarıda bıraktığı bir tedavi süreci var. Başa çıkılmaz halde şuan.. sulh hukuk ile alınan zorunlu Tedavi kararı sonrasi ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen kızlar ? Süreç nasıl işliyor öğrenmem gerek?
bianneo liya2022 amcamın akli dengesi yerinde değil yıllardır hasta polis eşliğinde hastaneye yatırılıyor bir ay falan sonra çıkınca ilaçları içsin diyorlar ama içmiyor süreç başa sarıyor her sene böyle oluyor bir şekilde hastaneden çıkıyor ilacı bırakıyor. Annenizin hastalığı ne bilmiyorum ama Allah şifa versin
liya2022 Pazartesi sulh hukuga gidip dilekçe vereceğim.. sonrası için bilgisi olan yok mu lütfen kızlar😔
liya2022 ikiprensesbebiss en son hamileyken doktora götürmeyi başarabilmiştim psikoz dendi ilaçlar vs tedaviye başladık bir anda kendi kafasına göre ilaçlarını birakti iciremiyoruz ..
bianneo liya2022 maalesef o kadar bilmiyorum ama kaymakamlığa gidiyorlardı her defasında polis için sanırım. Ilgilenen halalarımdı çok bilmiyorum o yüzden. mahkemeden de vasilik kararı alınıyor o da 2 senede bir yenileniyor bu ayrı bir şey tabi