brvnkr Kızlar ne yapsam kılo alırım psikolojim bozuldu artık gören nıye bu kadar zayıflamişsın dıyor Emzırmeyle alakalımı 50 kıloya düştüm 😟😞
oylesinebiri__ brvnkr ben diyetisyene gittim 3 kilo aldım listeye uymuyorum yine verdim hepsini 40 düştüm
pinar180 brvnkr bende 52 kiloyum herkes çok zayıfsın kilo al diyor :( emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum bu yüzden
meltemuysal brvnkr boyum 172 kilom 59 bende emzirmekten sanırım zayıfladım birde bebeğim çok hareketli ama benim mide rahatsızlığım var midem full yara gastrit reflü zaten hat safha da bir şeyi bi tık fazla yiyeyim kusana kadar ağrı gitmiyor çok kötüyüm
pinar180 oylesinebiri__ bende 172 boy 52 kg doğumdan önceki kiloma döndüm 5 ayda. Herkes doğum sonrası kilo kalır demişti heveslenmiştim. Siz emziriyor musunuz
brvnkr pinar180 evet emzırıyorum Ama çok zayıflafım kendımı böyle kötü hissediyorum ınsanlar psikolojimı bozdular
emosss__ Bende emzirmeye bıraktım yorgunluk hissi veriyordu 15 günde 5 kilo verdim. Ben emzirdiğim için veriyorum sanıyodum bıraktık 15 kilo verdik
brvnkr meltemuysal benım bebeğimde çok hareketlı benımde mıdemde sıkıntı var çok yedıgım zaman şişiyor 😟
emosss__ brvnkr şuan 47 kiloyum son 4 günde 1 kilo daha vermişim iyi hissetmiyorum ama tuhaf giden bişeyler var gibi
zeyzry brvnkr yorgunluk baş dönmesi halsizlikte var bende bütün değerlerme baktırmıştım hepsi iyi d vit kullandım sadece