aslanannesi0 Kızlar adetim 4 gün geçikti doğum kontrol hapıda kullanıyordum ve ona ragöen bugün test yaptım ve silik çıktı 18 aylık oğlum var daha ve istemiyorum iyi bir hamilelik ve lohusalık geçirmedim o yüzden istemiyorum
rmysa09 aslanannesi0 korkma canım olabilir normal bişe rabbim nasip etmiş yapacak bişe yok bende şuan 9 aylık hamileyim ve 13 aylık bi kızım var seninki doğuma yakın 2 yaşını geçmiş olcak korkma Allah yardım eder💖
simseklivekalpli aslanannesi0 hayırlı olsun. Bazen olabiliyor böyle şeyler. Her çocuk her doğum her gebelik aynı olmuyor belki bu sefer daha rahat olursunuz
Masalina12 aslanannesi0 bence kimse benim kadar zor hamilelik ve lohusa geçermemistir inanki destek yok hiçbir şekilde doktorlain olumsuz konuşması neler neler çok şükür kızım 2 yaşında ve şuan tüm cesaretimi toplayıp bitane daha çocuk istiyorum Allah nasip etmişse vardır bunda bir hayır 🥹
aslanannesi0 Masalina12 emin ol canım bende o durumdaydım hatta saha beteri ailen var iken yanında olmaması daha kötü
Masalina12 aslanannesi0 evet malesef benim annem garibim köyde yaşıyor sürekli rahatsız ben gelmesini istemedin hiç üzülüyorum ona 🥲
aslanannesi0 aysebb evet içiyordum bitirmiştim yenisine bile geçmiştim bu emziren anneler için çıkanı içiyordum
rumeysaatk aslanannesi0 kusura bakmayın ama eşinizde korunuyor muydu benimde 10 aylık bebeğim var bende carezitro kullanıyorum siz ne kullanıyordunuz