momft25 Alerjimiz olan besinler deride çok düşük ama kanda baya yüksek çıkıyor bunun nedeni nedir ? Hangisini baz almak gerekiyor ? Bilen var mı ?
Ymomm momft25 bazi alerjiler deri de çıkmıyor kan da daha net her ikisi de baz alınmalı kızımın süt ürünleri deride çıkmadı kanda yüksekti
momft25 Ymomm bizimde kanda çıktı deriye bakarsak hepsi negatif. Neden böyle olur ki ? Kanda çok yüksek olanda az olanda hepsi deride negatif çıkıyor. Szin kaçtı kanda süt ?
Ymomm momft25 3.88, susam alerjisi kanda çıkmadı mesela ama tahmin yiyince reaksiyon gösteriyor alerji sıkıntılı bir konu iyi gözlemek lazım
momft25 Ymomm ama bu çok saçma değil mi o zaman neden test yaptırıyoruz yani bizimde balık negatifti yiyince tepki gösterdi. Testlere güvenmekte sıkıntı neye göre ilerlemek lazım ben anlamıyorum
momft25 Ymomm ben fırınlanmış ürünleri veriyorum yoğurt peynir tereyağ yada ocakta pişmiş ama işlem görmeden vermiyorum o yüzden merak ettim kaçta açtıracaklar acaba diye
Ymomm momft25 doktorla mı hareket ediyorsunuz yani alerjisi var ise sıkı diyet önemli deride çıkmıyor kanda yüksek ise alerjisi vardır
momft25 Ymomm hayır özelikle kullanmadık vitamin içiyordu bir tek onu veriyordum alerji ilacı falan hiç kullanmadık
momft25 nuroner öyle mi dersiniz daha önce bir 45 11 15 gibi değerler oldu sütte bu sefer düştüğüne seviniyorum ama açmak için diğer değerlerimiz hep 1 falandı en fazla 4 tü 9 dan korktum biraz
nuroner momft25 bence yüksek değil denenebilir bir değer bile hatta 100ile açan oldu benim çevremde o yüzden çok değil , kazain bakıldı mı bu arada ? Bakılmadıysa ona baktırmanızı tavsiye ederim
momft25 nuroner daha önce bakılmıştı bu sefer farklı bir doktora gittim bakmadı bir tek süt olarak bakmış aynı zamanda akar Çimen kedi tüyü gibi şeyler eklemiş onlara hiç bakılmadı diye