wewee Kızlar bebeğim 16 günlük, kabız değil ama çok fazla ıkınıyor sanırım sebebi gaz. Bu günlerde bebeğine kimyonlu su verenler nasıl verdi bana yardımcı olur musunuz?
alinmom wewee ben kimyonlu su içiyordum kızım gazlı bir bebekti doktorum 1 çay kaşığı kadar ona da vermemi söylemişti.
mejsa wewee bebeğinize şu an kimyonlu su ya da gaz damlası vermeyin derim. Bağırsakları oluşuyor siz için kimyon çayı sütten ona da geçecektir onun haricinde zarar verirsiniz. Kendisi oluşsun güçlensin gazını çıkarmayı öğrensin siz bugün biraz yorulursunuz ama sağlıklı bağırsakları olursa bebeğiniz ömür boyu rahat eder :)
Gokturkmom wewee kimyonu kendiniz tüketin bebişe vermeyin sütten zaten geçer ona ben çorbama katıyordum ,çayını içiyordum.
gizsen wewee kimyonlu suyu bebeğe yedirmeyin. Avuç avuç kimyonu siz yiyin bebeğin gaz problemi kalkıyor. Ne yerseniz bebeğe sütten geçiyor çünkü bi de günde 3-5 kaşık zeytinyağı için.
alinmom wewee 1 çay kaşığı kimyon 1 kupa sıcak su 1 aylıktı bebeğim baya rahatlayıp uyurdu böylelikle aman diyim abartıp fazla kullanmayın kimyonu alerjik durumlar olabilir. Forbıome probiyotikte yazmıştı doktorum buna rağmen rahatlayamıyordu kızım
2cocukluanne_ wewee hiç bir şey vermeyin gaz damlası da dahil gaz geçmiyor onun altında yatan nedeni bulun emerken yanlış pozisyon mu hava mı yutuyor yediklerinizden kaynaklı mı ben kullanmadım gaz damlası 4.aya doğru geçiyor
tgcyi wewee vermeyin boyle seyler bebeklere lutfen hele de yeni dogmus bebege gaz damlasi ve probiyotik kullanin, siz icin hergun kimyon cayi ve yemeklerinize katin ve gaz yapan seyler yemeyin