uulkuu Merhaba kızlar bebeğime bisiklet alacağım micro ve globber arasında kaldım. Aranızda micro kullanan var mı memmun musunuz
usenmedimyaptimbirvelet uulkuu microyu duymadım,dooanaya çok benziyor. Globber var bizde genel olarak memnunum fakat arabamın bagajına sığmıyor katlanan model tercih ederseniz bence memnun kalırsınız benim oğlum seviyor ömürlük bir bisiklet diyebilirim
momas uulkuu globber var bizde katlanmıyor ama mesela annemlerin arabası opel corsa bagajı baha küçük. Yükümüz olduğunda ebeveyn kontrol yeri , tente ve oturak kısmını çıkarınca gayette sığıyor herşey bavul falan da vardın hani öyle söyliyim
uulkuu usenmedimyaptimbirvelet bizim arabada küçük😬 Katlanınca çok fark olmuyor diyorlar bagajda çok yer kaplıyormuş öyle mi gerçekten
usenmedimyaptimbirvelet uulkuu benimki katlanmayan model tentesini çıkarsam bile sanırım girmiyordu ama katlanan modeller muhakkak girer diye düşünüyorum küçücük oluyorlar
Karanirem uulkuu yani bu bisikleti yeni cıkartmıs sanırım ama scotterda micro meşhurdu 10 yaşında yeğenim var hala duruyor suan scoot and ride oturaklı varya adamlar onu 10 sene önce bunda cıkartmıstı valla