Adenkom Hanımlaar 2 gecelik Erikli tatili yapmak istiyoruz önerir misiniz, denizi temiz mi, nerde kalalım hangi plaj vs vs tüüüm önerilerinize açığım 😇
littlebabygirl Adenkom Edirne Enez Abdurrahim diye bir yer var orası çok temiz ama günü birlik gidiyoruz kalınacak yer bilmiyorum 😊 erikli danışment kampı var sanırım
Mnli Adenkom biz de senelerdir düşünüyoruz ama bölgede genelde kiralık ev oluyor onlar da güzel değil içleri falan baktığım kadarıyla burda bekleyeyim belki güzel bir öneri çıkar
minikmisimben Adenkom işçemen miydi neydi orda kalmıştık biz plaj onlara aitti çocukla konforlu olmuştu denizden odaya geçiyorduk 😁 suyu soğuk biraz ama çok güzel tertemiz
Adenkom Mnli aynı şekilde bizde her seferinde gidelim diyoruz bakıyorum evler kötü oteller antalyayla aynı fiyat ama boş bi cesaret edemedik gitti bu sefer kararlıyım gibi 😂
littlebabygirl Adenkom Danişment için mi diyorsunuz tam olarak bilmiyorum ben de unuttum valla😅 kamp yapılıyor orda
Rwerdst Adenkom biz bayramda İzmire gittik ama öncesinde erikliyi düşündük bir tık geç ısınıyor dediler. Villalar var günübirlik. Bir onlara bakın. Normal ev kiralama gibi. Bayram sezon dışıydı uygundu. Sezon fiyatını bilmiyorum. Havuzlu sitelerde güzel villalar oluyor. Sahibi.nden den bakmıştık biz. Suyu falan çok güzel oranın öneririm.
Adenkom Rwerdst sahibindene bakmak akşıma gelmemişti doğrusu airbnb de çok kötü evler bi bakayım sağ olun 😊
Rwerdst Adenkom rica ederim. Ama erikli geç ısınıyor. Onu göz önüne alın. Bebekle girilir ama çok uzun tutmayıp hemen kurulamak lazım. Sonrasında kuma koyarsanız ısınır vücudu ds
mhtpdrmz Adenkom saroz körfezine gitmiştik ev tutmuştuk mükemmeldi denizi çook temizdi akdeniz egeye göre ni tık soğuktu tabi ama güzeldi