Eda6714 buket61_ kızıma kayınvalidem 1 yaş doğum gününde almıştı 3 yıl önce alacaksanız burgulu ve biraz büyük alın ki büyüdüğünde taksın benim kızıma olmuyor suan bir de burgulu almadığı için hep büküldü duruyor öyle
Eda6714 buket61_ şuan takması için künye almanız daha mantıklı künyenin ayarları oluyor galiba bileğine göre
gokcen_ buket61_ Bilezik mi ilk defa duydum. Bizimkine babası künye aldı ama onu bile sürekli kullanmıyoruz.Oğlişim çok kurtlu sürekli çıkarmak ağzına almak istiyor,çıkaramadığında sinir küpü oluyor ,özel günlerde takıyoruz.
buket61_ NatashaRomanoff gramına bakmadım da 😂😂 çocuk yada bebek bilezikleri oluyor ya gramını sormak gelmedi aklıma
NatashaRomanoff buket61_ al al eline geçtikçe hem ölçüsünü hem gramını artırırsın güle güle kullansın şimdiden 3,5 aylık mis gibidir şimdi yaa bebek sevesim geldi valla 😍❤️
buket61_ NatashaRomanoff teşekkür ederim bende öyle düşündüm büyüdükçe bileziğin boyutunu da büyütürüm yani 🥰
Ballilokmam11 buket61_ kaynanamlarda kızıma almışlar yaşında gördüler o zaman taktik çekiştirip durdu 😂burgulu model olmasına rağmen nedense büküldü de şimdi 23 aylık yine çekiştiriyor takınca daha küçükken takınca belki daha kolay adapte olabilir bebeğiniz
buket61_ Ballilokmam11 bende alışsın diye düşündüm zaten büyyünce takması daha kolay olur hem bi alıp deneyeyim bari
birmelekannesi__ buket61_ bence künye takın el kadar bebeğe bilezik mi takılır. çalınır ya. ben korkuyorum künye takınca bile 5 lira için adam öldürüyor bizim millet asla güvenip çocuğumu tehlikeye atmam
buket61_ birmelekannesi__ elbetteki sokakta takmicaz evde takıcaz sadece yada illa takacak diye bişey yok sadece almak istiyorum