gulaykayaa Merhaba anneler erdeğe gitmeyi düşünüyoruz ama çadır kuracağız bildiğiniz ücretsiz kamp alanları varmıdır wc falan olan yerler gidenler fikir verirse sevinirim
gulaykayaa cauuv2 wc falan mevcutmudur acaba birkaç yer baktım hiçbirsey yoktu teşekkürler öneri için
cauuv2 gulaykayaa küçükovada yok sadece deniz var kamp yapıyor herkes ama büyükovada sahile sıfır bir sürü çay bahceleri var ordaki wc leri ücretsiz kullanabiliyosunuz tavsiye ederim yazlıgımız büyükovada bu arada her sene çoook kamp için geleni görüyorum
cauuv2 tospikannesi_ yazlıgımız var gidiyorum her sene. Bu sene de gittim deniz anası yosunun olmadıgı tek deniz büyükovada emin olun tertemiz
tospikannesi_ cauuv2 ayy bu arada teşekkür etmek istedim büyükovaya gittik2 gündür orada kamp yaptık bugün döneceğiz denizi mükemmel bayıldık. Kızım sudan hiç çıkmadı tam bize göre biryerdi 🌸
cauuv2 myybabyy ocaklarda eglence yerleri daha fazla sıkılmazsın ama denizi berbat ötesi her yer yosun ve deniz anası. Asla önermem gezmeye gidebilirsin ama
cauuv2 tospikannesi_ yaaa cok sevindim begenmenizee🥰 rica ederim ne demek bizim orda evimiz var her yaz ordayız bu sene hamile oldugum icin erken gittim haziran gibi. Seneye uzun uzun rahat rahat giderim insallah😍