Feyzaaabrhn Dokuz aylık bebeğim var Demir değeri epey düşük kansızlık var myiron Demir ilacı kullanıyoruz. Ek gıda olarak yükseltir dediğiniz neler var kızlar deneyimlediğiniz? Beslenmesi güzel ama haliyle kilo alımını da etkiliyor pek kilo alamıyor
[silindi] Feyzaaabrhn hemoglobin degeriniz kaç bizimki de düşük cıktı besin alerjisi var acaba demir eksikliginden mi hemoglobin dusuk çıktı doktora cuma sorucam
Arelyusufayaz Bilgim yok sadece yeşil mercimek ve yeşil yapraklı sebzeler Demir kaynaklı DİE biliyorum Demir seviyesinin düşük olma belirtileri nelerdir ?
Feyzaaabrhn Arelyusufayaz yeşil mercimek veriyorum evet . Belirti olarak gözlemlediğimiz bişey yok aslında doktor aylık kilo alımını yetersiz buldu üst üste iki ay, tahlil istedi ordan anlaşıldı
Unicorn Kuzu etinde demir çok diye biliyorum.bir de c vitamini demir emilimini arttırıyor.demir ilacıyla beraber c vitamini içeren gıdalarda verebilirsiniz.çabucak toparlar kuzu doktor mu şüphelendi eksikliğinden tahlil mi istemişti
Feyzaaabrhn Unicorn portakal limonla vereyim ilacını o zaman kUzu eti vermedim henüz teşekkür ederim evet tahlil istemişti doktorumuz