filiizzr Bebeğimin vücudunda böyle kırmızı kırmızı benekler var sırt kısmında daha çok var daha önce böyle birsey yaşan var mı
2cocukluanne_ filiizzr canım benim de bir kez başıma geldi çilek yemiştim çocuğumun karnı hep böyle oldu 2-3 güne düzeldi ama fotodan net belli olmuyor isilik de sıcaktan kaynaklı olabilir banyo yaptır bol bol 💕
2cocukluanne_ filiizzr ama sanırım bacaklarda da var isilik bacakta hiç görmedim genelde sırtta oluyor sırt üstü yattıkları için alerji daha çok gibi duruyor alerjen yapacak şeyler yedin mi
hunilimomy filiizzr viral enfeksiyon varsa sonrasinda da döküntü olabilir fitil de alerji yapmis olabilir
filiizzr 2cocukluanne_ hep yediğim şeylerden yedim ama bir kaç gün önce ateşli bir hastalık geçirdi paranox S Sdiye bir fitil verdiler acaba o alerji yapmış olabilir mi ki
2cocukluanne_ filiizzr etken maddesini bilmiyorum ama veren kişi ile bir konuşun isterseniz ondan sonra olmuşsa demekki onunla alakalı olma ihtimali biraz yüksek olabilir
filiizzr 2cocukluanne_ acilde bir doktor vermişti ama ama öyle 2 3 doktor var stajyer gibi birseyler o doktorlardan biri verdi bir daha nasıl denk gelebilirim ona ki
2cocukluanne_ filiizzr sağlık ocağındaki doktora götürebilirsin hem bebeğe de bakmış olur o daha iyi karar verecektir ama normal değil isilik tüm vücudu kaplamaz belli yerlerde çıkar