hivda31 alpmomssss gecikmenin 2. Gününde testte çıkma olasılığı var mı acaba kafam karıştı kaset testte yaptım onda çok haif göründü böyle net değildi 🙄
hivda31 aysebb yoktur bile bence 3 haftalık falandır çıkabilir mi acaba testte öyle kan verecem zaten ama hafta sonu girdi p.tesiye kaldı kan
aysebb hivda31 Çıkar tabi erken gebelik testi şüpheli veya korunmasız ilişki sonrası en erken 13-14. günde bile sonuç veriyor. Olayı bu zaten erken tespit ediyor. Adete 5-6 gün kala yapılıyor genelde öğrenmek için
hivda31 ayaznannesi yani bu kesin değil mi sizce iki test aldım erken gebelik testinde böyle belirdi diğer kaset testte de çok hafif silik bir çizgi çıktı ama ilk cocugumda gecikmenin 2. Günü kaset testlerden yapmıştım çok belirginlesmisti hemen
ayaznannesi hivda31 kesin değil. o testi bir genç kız da yapsa ikinci çizgi silik çıkar. bir kaç gün sonra tekrar yap istersen
hivda31 Elvinemine çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın az önce gördüm postunuzu 🥰
Masalina12 hivda31 hamilesin hayırlı olsun darısı bana inşallah belirtilerin var mıydı 🥹bide adetten kaç gün sonra yaptınız
hivda31 Masalina12 adetimden 3 gün önce yaptık Cok silikti 2 gündür günüm geçiyor böyle netleşti çizgisi belirti olarakta bir haftadır sürekli kasık ağrısı çekiyorum ve sırt ağrısı canım darısı başınıza inşallah
Masalina12 hivda31 aynı şeyleri yaşıyorum bende 4 gündür bizde istiyoruz ama bekliyorum biraz daha geçsin test yapacam