Dilarana Kızlar kaçıncı ay regl oldunuz ve ilk regl ne kadar geldi ben 7. Ayda oldum ama böyle çok aşırı az bir pedi bile doldurmadı 😢
kahramanbebek-14 Dilarana 6 ay 11 günlük bebeğim hala olmadım😒🤦♀️napıcam bilemiyorum şişkinlik yapıyor sinir streste🤦♀️
deletedmom719 Dilarana bende 6.ayda oldum benimde ilk öyle oldu aşırı azdı. 2.de düzeldi. 2.de Bi 10 gün falan gecikti normalmiş gecikmesi bilgin olsun 😊
melek_42 Dilarana 3. Ayda oldum öyle olması çok normal bende çok gelmişti ilk aylarda şimdi çok az az geliyor doktor emzirirken böyle olması normal dedi
Dilarana kahramanbebek-14 bende geçen hafta oldum işte ama yok gibi oldum ek gıdaya geçince emzirmen azalıyorya oluyorsun regl.
Srkn Ben üçüncü ayımda oldum baya oldu ped bile yetiştiremedim nerdeyse oturmaya korkar vaziyetteydim
gzmmhmt Bende 40 ım çıktı hemen oldum. Peki kızlar regl düzeniniz nasıl, 2 aydır olamadım ben. 3 ay düzenli oldum, bu 2 aydır yok
Damlaemir-04 Dilarana bende sezeryan doğum yaptm ekim aynda doğum yaptm halen olmadım sezeryanda geç olunur diye duymstm
Cigdem07 Dilarana Ben kasım ayında dogum yaptım şubatın başında regl oldum 5 gün sürdü erken oldum ama herkes erken olman iyi diyor.
Kereminannesiii Dilarana 6 ay sonra yeni adet oldum ilk günüm normal geliyor hamilelik öncesindeki gibi
Dilarana Kereminannesiii ne güzel ya benim önce simsiyah geldi oda silik silik 2. Günde öyle sonra bitti 2 günde
Cigdem07 Dilarana İnşallah en kısa zamanda gelir canım takma kafana stres yapma gelecek elbet stres yaptığın zamanda gelmez.
Ecemc Dilarana kasım da dogum yaptum hemen aralıkta oldum benim hala çok aşırı geliyor her defasından günde 4 5 tane bebek bezi dolduruyor çok halsiz bırakıyor bu da kötü dr normal dedi. Bence sende bi dr danış derim.
Dilarana Ecemc ne güzel ya evet çok fazla ama güzel ah bende şöyle bi şakır şukur olsam rahatlasam. İnstagramdan sordum dr.uma normal gelmene gerek yok dedi