esma1012 Kızlarrrr özel günlerde kullanmak için kapatıcılığı yüksek ama hafif hissi verebilecek fondöten öneriniz var mı ?
ayyyyayy esma1012 cildine bağlı loreal true match ve infalibile yanlış yazdım galiba bunlar çok güzel yıllardır kullanıyorum. Maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa este lauder bunu da yanlış yazdım aşırı güzel
Dolcegabbanne esma1012 eliamora light kullanıyorum kapatıcıligi çok iyi kadifemsi bitisli öneririm ve hafif diğer ikincisi ise püre beauty CC kremi oda çok severek kullandığım ikinci fondotenimdir.
hayatyolcu esma1012 kesinlikle revlon on numara ama yağlı Bi krem değil ona göre alın alırsanız yağlı yumuşak derseniz loreal truemach kaoaticiligi çok iyi değil ama loreal inflable var o truemach tan daha iyi kapatıyor ama revlon hepsini sollar
Kitsu esma1012 maybelline var kapatıcıligi orta ama hafif Note var kapatıcıligi güzel ama ağır bir tık Fiyat performans olarak note diyorum
ayyyyayy esma1012 true match biraz daha ince hafif yapısı ağır değil, infaliable bşraz daha iyi kapatıyor ağır değil aslında ama kapatıcılığı yüksek çok iyi ikiside cildine göre hangisi iyi ise onu alabilirsiniz.
ayyyyayy esma1012 kullandığım memnun kaldıklarım uygun fiyatlı olarak fit me var maybelline, wetn wild a bakabilirsin hem uygun hemde çok güzel kapatıyor.