deli_bir_hatun Bir ay oldu memelerimde adet öncesinde ve hamilelik ten oluşan hassasiyet ten var dokunamıyorum bilr okadar ağrıyor bugün kadın doğum doktoru na gittiö meme ultrason istedi yarın gidicem meme kanseri olabilir mi korkuyorum çocuklarım çok küçük 😔
yagmur3494 deli_bir_hatun benimde bir kere öyle olmuştu tek göğüste daha çok ağrı vardı fibrokistik meme olduğun için hassas demişti doktor sorun çıkmamıştı şükür
canan6668 deli_bir_hatun Allahim kötüye ugratmasin insaAllah Haber ver bizlere de canım kötü dusunme hamilelikten emzirmekten olabilir belki hormonlar değişiyor tabi
simseklivekalpli deli_bir_hatun kitle yoksa ihtimal düşük ama yine de gidin tabi, belki hormonlar dan dolayı ağrı yapıyordur. Ferah olsun içiniz 😊
deli_bir_hatun simseklivekalpli öylemi dersiniz doktor korkuttu biraz vajinal mantar da var şimdi ilaç aldım ondan olabilir mi dedim alakası yok dedi
simseklivekalpli deli_bir_hatun öyledir diye düşünüyorum, annemin senelerdir iki göğüste de kitle var mesela ama iyi huylu.
deli_bir_hatun canan6668 kızım 3 yaşında sayılır 2 ay emdi sadece hormonlu sipral kullanıyor um ondan olabilirmi
melisailhan Merhaba ağrınız devam ediyor mu bende de geçmek bilmeyen sol göğüs ağrısı var kardiyoloji genel cerrahiye meme usg temiz çıktı kas ağrısı dedi doktor ama halen devam ediyor
ilknurerogluzun melisailhan safra kesenizede baktirin ben kalbim agriyo diye kardiyolojiye gittim bisey cikmadi en son komple tomografiydi sanirim onda safra kesemde tas cikti onun agrisi vuruyormus kalbe ve sırta aldirdim bende
melisailhan ayyzeyy466 göğsümün sol tarafını elledigimde ağrı oluyor sanki elime birşey geliyor gibi ama usgde süt kanalların genişlemiş dedi doktor da kas ağrısı çekiyorsun dedi ama geçmek bilmiyor ağrı