Susuu28_ 102 le hamile kalmistim kizlar son 1 ayda 114 cikmistim dogumdn sonra direk 100 e dusmustum bugn kizimi saglkocgna asiya goturdm 3.5 aylik bi baktim 88 kiloya dusmusum lohusaliga girmek yaramis bana 🤣🤣
seyma0661 Susuu28_ maşallah emzirince çok hızlı gidiyor gerçekten umarım uzun süre emerler bizi 😂 Benimki de 3 ay 6 günlük 79 ile doğuma girmiştim şuan 65im az daha dikkat etsem boğazıma daha fazla verirdim de
biricigiminannesi26 Susuu28_ kız hamlelilik öncesinden bile 14 kilo daha zayıfsın hiç fark etmedin mi 14 kiloya kadar 😂😂
Susuu28_ seyma0661 mama yiyoruz biz 🫠😔 aksine gunduzleri hic istahim olmuyor ama geceleri cok yiyorm gece kizima mama ahzirlamaya kalktigimda bile ekmek arasi bisiler atiyorm agzima yinede vermisim 🤣
hulu61 seyma0661 Ya bir tek ben mi emzirirken kilo aldım 🥲 65 le doğuma girdim 62 yim 3 buçuk ay oldu kaldım sabit. Doğumdan önce 54 53 kilo arasıydım dönemiyorum o zamanlara
hulu61 seyma0661 Ben günde 4 litre su içiyorum maydanozlu bir kürüm vardı çok güzel ödem artırıyorda işte maydanoz sütte kokuyor diye yiyemiyorum yeşil çay sütü azaltıyor içemiyorum… Diyetle alakalı birşey yapamıyorum ekmek yemesem gözüm falan kararıyor akşama doğru bi tuhaf işler 😂
hulu61 seyma0661 Bebeğiniz huzursuz değilse kilo alımı ve çişli bez sayısı iyiyse korkmayın belki size öyle geliyordur. Sık sık emzirmeye devam edin
rmyscvv 69 la hamile kaldım 89la doğurdum doğumdan sonra 74 e düştüm suan 82yim günde 4 lt su içmeme rağmen 3.5 ay oldu bir türlü veremiyorum çok çirkin geliyorum kendime ya nasıl zayıflayabilirim
seyma0661 hulu61 eskiden 6 saat uyuyunca göğüslerim taş gibi olurdu kızım emerken boğazına kaçardı hep şimdi olmuyor
ebruarasmom hulu61 Benim göğüslerim de yumuşak süt yok sanırım önceden süt dolduğunda ağrıyordu bebeğim 50 günlük 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
hulu61 seyma0661 Evet ilk 3 4 dk tazyikli geliyor önceden boğuluyordu büyüdükçe alıştı daha boğulmuyor
ebruarasmom seyma0661 Teşekkür ederim göğüsleriniz sert oluyor mu benim önceden oluyordu ama şimdi olmuyor
hulu61 ebruarasmom Evet maalesef azalmış bol su için sık sık uzun emzirmeye çalışın gece özellikle hem emzirin hemde sağın göğsünüzü artar inşallah