TwinsAndBeren babyisleeping 3 ay 21 günlük ikizlerim var kızım meme artı mama ile besleniyor oğlum sadece meme ile besleniyor. Kızım günde 3 defa 150 cc içiyor aralarda da meme emiyor
Bebekanneesi babyisleeping bence bunun bir ölçüsü yok kızım 16 aylık olacak halen 5 ölçek içiyor oda benim zorumla yani her bebek kapasitesi farklı
ertonunannesi23 babyisleeping ya benimki 45 günlük meme artı mama ama 90 cc içiyor 🥲🥲🥲🥲 Nadir de olsa yarım bıraktiği oluyor benimki neden bu kadar Fazla içiyor acaba
babyisleeping ertonunannesi23 yenidoğan döneminde doyduklarını anlamıyorlar refleks olarak emmek istiyorlar sürekli emme + 90 cc bana fazla geldi açıkcası emzik vermeyi deneyebilirsiniz ileri dönemlerde çok kilo almasına sebep olabilir 🥲
ertonunannesi23 babyisleeping emzik hep ağzında doymadiğini anlayinca mama yapiyorum her öğün değil sütümde fazla yok zaten ama banada fazla geliyor acıkcasi
barankus Benim bebegim 4ay 1gunluk 120cc iciyor her ogunde ama dunden beri istahsizlik var sanirim atak donemindeyiz uyku duzeni de degisti.gece top patlasa uyanmayan cocuk 3 saatte bir uyanip oyun oynamak istiyor yarim saat oyun oynjyoruz sonra uyuyor 🤣