suhedaaaaa MamaUygarVibes -The Office 🥹(en favorim) -Supernatural -Undone -How I Met Your Mother -Yaprak Dökümü (bu dörtlünün arasında, zeytinyağlı sarma gibi kaldı😹)
pivpivpivahmedmuhsin MamaUygarVibes Game Of Thrones The Walking Dead Prison Break Ezel İzlediklerim arasında henüz 5 numarayı hak edecek bir diziye rastlamadım. Uzun zamandır izlemiyorum. İzleme listemde çok güzel diziler var. 💕
talhamamy MamaUygarVibes hep yabancı dizi ben pek sevmem tek prison break izledim sevdim😃 diğerler Türk dizileri
MamaUygarVibes suhedaaaaa himym💖🥹 yaprak dökümünü çok severim ya yemek yaparken arka fonda açıyordum bir ara🤭
suhedaaaaa suhedaaaaa eklemeee -Fleabag -The Mentalist -Modern Family -Ginny&Georgia Benim liste uzunmuş
Teletabianteni Prison break, game of thrones, la case de papel,spartacus, the walking dead. Türk dizileri aşkı memnu, unutma beni , uzak şehir, kızılcık şerbeti
ozr42 MamaUygarVibes Game Of Thrones Friends Bozkır Gassal The Handmaid ’s Tale Fringe Benim 5 değil 6 tane 😂
MamaUygarVibes suhedaaaaa fleabag, modern family 💞 bende ekleme yapayım; lost, euphoria, you, the end of the fucking world, upload, black mirror, after life💕
ozr42 MamaUygarVibes bozkırıda tavsiye ederim polisiye dizi oda çok güzel 2 sezon 2. Sezonunu daha çok sevmiştim .
kubraa___ MamaUygarVibes -Braking bad -Game of thornes -La case de papel -Strang form hell -Sugit game Ya birtane daha vardı ismi aklıma gelmedi bir türlü.
MamaUygarVibes kubraa___ lcdp herkes çok seviyor ama bir benim ilgimi çekmedi sanırım ya hiç izlemedim🫠