suhedaaaaa Kızlar Solante, La Roche, L’oreal Paris ve niceleri hiçbirinden memnun kalamadım cildim aşırı hassas nolur bana bir tavsiye verin.
barbiee_ suhedaaaaa ay solante acnes acaba nasıl benimde cildim karma bende çoktandır araştırıyorum Yves rosher le arasında kaldım
Yigit_Yagiz_Moms suhedaaaaa ben wennes kullanıyorum canım çok memnunum. Parfümsüz, yatıştırıcılı. İçeriği de çok temiz
Yigit_Yagiz_Moms suhedaaaaa solante irrita da çok güzel yatıştırıyor parfümsüz. Yağlı parlak görüntü bırakmıyor mat bitişli
suhedaaaaa barbiee_ yves rocher hiç kullanmadım, solante pregna kullanmıştım hamileyken; yapısı çok kalın ve bence beyaz tenlilerle daha uyumlu bana gitmemişti
suhedaaaaa barbiee_ biraz kumrallık varsa olmaz ya baya süt beyazı tenine uygun o kadar söyliyim. Ama benimki solante pregna olandı diğerini bilmiyorum 🥰
barbiee_ suhedaaaaa aaa öyle mi. Fiyatıda pahalı baya. Yves rosher daha uygun ona göre teşekkür ederim ☺️
Yigit_Yagiz_Moms suhedaaaaa rica ederim. Benim cildim aşırı hassastır kızarır durur. Solante irrita ve wennes in güneş kremleri çok güzel yatıştırdı. Zaten ikisini de doktor tavsiyesiyle aldım. Daha önce neredeyse piyasadaki tüm güneş kremlerini kullanmıştım hiç verim alamamıştım. Özellikle wennes in güneş kremi cildin kendi bariyer yapısını taklit ederek koruyor
suhedaaaaa Noname21 teşekkür ederim bakacağım :)) sizinde mi hassas peki? Benim diğer kullandıklarım cayır cayır yaktı yüzümü 🥲
Noname21 suhedaaaaa evet ben ne sürsem alev alev cildim yanıyordu ben o yüzden doktora gittim yıkama jeli bile yakıyordu Roza varmış bende kremler yazdı daha iyiyim kontrole gideceğim yine
suhedaaaaa Yigit_Yagiz_Moms Ay çok değerli verdiğin bilgiler. Tam olarak bu yaşadığım, cayır cayır yanıyor ne sürsem. İnşallah iyi gelir bu seçeneklerden biri 🤧🌼
barbiee_ Yigit_Yagiz_Moms merhabalar. Benim cildim karma güneşte kızarıyorum birde. Biraz araştırdım solante acnes öneriyorlar sizce de öyle mi?