pnrdncr Merhaba anneler. 5 aylık oğlum var 4-5 gündür dişleri acayip kaşınıyor ve ağrıyor da sanırım çünkü g0ndüzleri uykuları çok kısa sürüyor ve akşamları uykuya zor dalıyor. Dalacak gibi oluyor 10-15 dk sonra ağlamaya başlıyor sallıyorum piş pişliyorum uyuyor geri uyanıyor ağlayarak derken bir iki saatte anca dalıyor. Eli veya eline aldığı her şey damaklarda. Var mı benim gibi olan anneler ne yapabilirim önerileriniz neler yardım lütfen :((
deletedmom4842 pnrdncr Harfi harfine aynı şeyleri yaşıyoruz 5 ay 20 günlük oğlum her şeyi değişti ben dişleri için havuç falan veriyorum eline biraz soğuk oluyor rahatlıyor gibi onun harici uyku zaten sorunlu bende şaşırdım ne yapacağımı
teachersrn pnrdncr alttan iki dişi çıktı pırasa biraz iyi geldi başka bişey yapmadım sık uyanma hala var devamı gelcek sanırım
pnrdncr deletedmom4842 sızma zeytinyağı ve karanfil ile bir karışım varmış çevremden çok duydum damaklarına sür dediler ama ben bir de burdaki annelere sormak istedim canım Allah yardımcısı olsun miniklerin de bizim de. İnsan ne yapacağını şaşırıyor 🤷♀️
deletedmom4842 pnrdncr Ben öyle şeyler yada jel falan kullanmak istemiyorum inşallah böyle böyle geçecektir sabır lazım