rabisss53 merhaba bebeğim 4 aylık 6.5 kilo ocean damla kullananlar ne kadar veriyorsunuz acaba kaç damla şeklinde bize doktor 1.5 ml ver dedi bazıları kilo başı 1 damla kullanıyor
Minikalbim 6.aya kadar 0.5 kullandık sonra 9. Ayda doktor 1 e çıkardı öylede devam eidtoruz doktorunuz bebeğinize göre olan dozu söylemiş zaten siz ordan devam edin
rabisss53 pimpiriklianne43 1 ml o zaman benimde yarım fazla 1.5 herkes farklı kullanıyor anlamadım gitti
pimpiriklianne43 rabisss53 bencede burda kilo aldıkça çoğalıyor dediler 3 aydır aynı kullanıyorum doktor cogaltmiyor
merilla1 Kilo başına 1 damla dedi bebegim 6 bucuk kiloyken 6 damla verdim şimdi 7 bucuk kilo oldu 7 damla veriyorum o da 0,5e tekamül ediyor. Bu arada bebegim sadece mama içiyor o yüzden öyle vermiş olabilir. Anne sütünde daha az demir oluyor sanırım
betulozg Çocuğum 8.200 gram ve 1 ml kullanıyoruz. 4 aylık 1 haftalık şuanda ve sadece anne sütü ile besleniyor.
yye Bugun kullanmaya başladım ve cocugım kusmaya başladı tüm gün yedikten sonra kusuyor 4 ay 15 günlük