TugcenurLina şöyle; yaz mevsiminde olduğu için bez pisik yapıyordu o da rahatsiz olmaya başlamıştı, alıştırma kulodu falan hiç kullanmadım lazimliga da oturmadi klozet aparatı ile klozete oturmak istedi artık cisimizi buraya yapicaz dedim güzelce konuştum hatta hikaye kitapları aldım tuvalet aliskanligi ile ilgili, bir sürü de tayt aldım tayt sıktığı için altına kacirdikca o islakliktan rahatsiz oldu her seferinde. İlk gün çok kaçırdı tabiki ben 15-20 dk da bir cisi olmasa da klozete oturttum bazen yaptı bazen yapmadı yaptığı zamanlar alkışlar yaptık stickerlar verdik her tuvalete cis yapmada sticker vardım defterine yapıştırdı o rituel hoşuna gitti. Sifona kendi bastı elini yıkadı ona özel havlu almıştım tuvalet muhabbetini seviyordu yani 🙂 bir hafta içinde de artık altına kacirmadan cisi geldigini söyleyebiliyordu . Kakada çok zorlandık altına da yapmadı hep tuttu 1 hafta yapmadı ilaç kullanmak zorunda kaldık ilaçtan sonra klozette ikina ikina bi sekil yaptı ona da alıştı şükür. Ama toplammm 2-3 ay sürdü tam manasıyla düzene oturması. Gece bezleri dolu olduğu için geceyi çok uzun zamana alıştırdım yani gündüz ve geceyi aynı anda kesmedim ben her çocuk bir değil kimisi o şekilde gece de alışmış oluyor ama benim kızım gündüzün stresini gece çıkarıyordu sanırım full dolu oluyordu bezi :) bende daha çok strese sokmak istemedim bi kac ay sonra bezleri boş çıktıkça gece bezini çıkarttım.