ayshkn Kızlar selam 🌸 Ek gıdaya başlayacağız, tabak ve kaşık olarak silikon ürün kullanmamı söyledi doktorumuz. Sizler neler kullandınız ? Hangi markalardan memnun kaldınız ? 🫶🏻
ikimelekannesi24 ayshkn ben oğluma oioi markasının tabağını ve kaşığını kullanmıştım çok memnun kaldım
ecekrk ayshkn hangi doktor silikon önerdi yani bu doktorlar bile kendi içlerinde anlaşamıyorlar gerçekten bizimkinde katiyen önermedi mikro plastik yutuyorlar koku oluyor kokudan dolayı ek gıda reddi bile oluyor ioio kullandım hatta ama vakumınu hiç beğenmedim ben şuan bambu tabak kullanıyorum Buda vakumla ben bile kaldıramıyorum çok iyi ve oioidan da çok ucuz
Rwerdst ayshkn kesinlikle oioi almayın. Bütçenizi bilmiyorum ama munchkin ya da skip hop a bakın. Oioi nin plastiği değişik bir plastik bir yerden sonra naparsan yap koku yapıyor yağlı hissi gitmiyor. Hele puzzle tabak çöp diyebilirim. Oioi nin kaşığını en fazla 10 gün falan kullanırsın. O kadar haznesiz ki. 1 Çay kaşığı bile çıkmaz diyebilirim. Kaşık olarakta aynı şekilde munchkin ya da skip hop.
ikimelekannesi24 ayshkn şu an biraz pahalı ama ben çok memnun kalmıştım kızımda da kullanıcam vakumlu olması en güzel yanı bence kaşıklarında kullanımı çok güzel bebeğin tutmasına kolay oluyo
ayshkn ecekrk doktorun ismini söyleyeyim birde siz sorun isterseniz 🫠 kesinlikle silikon olmasını söyledi bilemiyorum fikir ayrılığı yaşıyorlar sanırım 🤷🏼♀️
denemehesabi ayshkn eğer isterseniz ben de puzzle tabak ve silikon kaşık var. Hiç kullanılmamış paketli
Rwerdst ayshkn gerçekten herşeyini aldım. Aşırı abartılıyor diyebilirim. Mesela 2 tsne oioi kaşığı vardı oğlum kesinlikle o kaşıktan yemek istemiyordu. Munchkin aldıktan sonra hevesle yemeye başladı. O kaşıkla yemeyi de öğrendi. 23 aylık bazen hala veriyorum o kaşıkları çok seviyor. O zaman yoktu ama şuan ısıya karşı renk değiştirenler çıkmış. Yeni annelere daha ideal veya blw gidecekseniz kaşık boğazına kadar girmesin diye bir engel parçalılar var. Bence inceleyin ve oioi yi iptal edin tabi tercih sizin bir şey diyemem ona da gerçekten 1 ay zor kullanırsınız 😅😂 bende herşeyi vardı bir de çok üzülüyorum verdiğim paraya. Keşke munchkin alsaydım herşeyini a dan z ye hem makineye de giriyor.