elizliyos kizlar bebegim gece cok uyaniyo huzursuz surekli agliyo dili disarda ve herseyi agzina goturuyo 5 ay 10 gunluk. dis cikarma belirtisi gibi bunlar ama kakasida hem kokuyo hemde ishal gibi cokda gazi var dis birtisi boylemi oluyo
yenianne9087 elizliyos benim kizim da yapiyor ishal olduysa ve burnu akıyorsa anlıyorum ki dis gelecek genelde surecimiz de oluyor bir de gece cok sık uyanıyor ve huysuz oluyor
endoplazmikretikulumiste elizliyos yapmaz diş döneminde doktor enfeksıyona daha açık okurlar dedi bende o yanılgıya düştüm dr ye gittim baktım crp yüksek kan değerleri berbat çocuk kanda enfeksıyon var derhal ilaç kullandıkça normale döndü yavrum
elizliyos yenianne9087 ayy evet aynisi çok rahatladim suan burnu akiyo genzine doluyo temizliyorum serumla yine ayni gece nereyedeyse yarim saatte bir uyaniyo ve kakasi acayip degisik kokuyo nekadar zaman aliyo cikmasi
subrk elizliyos Yanlız dış olduğuna eminmisiniz. Başka şeyden de olur.Bebeginiz küçük çünkü. Dişleri kabarık mı belli olur.Benim kızım da çok kötü ishal olmuştu o gün dişini gördük zaten.Nezle filan hiç rastlamadim.Salya zaten 3 aydan itibaren başlıyor. Bir doktora götürün isterseniz
elizliyos endoplazmikretikulumiste Bilmiyorum alerjide olabilir sirke gibi kokuyo kakasi ve egzama gibi oldu cildi sanki doktora gidecegim