1gunesss Kızlar toptan havlu arıyorum kardeşimin dügğnğ va el yüz havlusu 100 adet alcam bildiğiniz site var mı
Pamukhanim_ 1gunesss site olarak bilmiyorum ama denizli’de satılıyor öyle şeyler internet satışı yapan yerlerde var ama bilmiyorum isimlerini tekstilciler falan satıyor
2_oglanannesi 1gunesss hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmem ama büyük şehirdeyseniz direk toptan mağazaları oluyor oralardan alın.
mlskgn 1gunesss merhaba babam tesktil işiyle uğraşıyor dükkanı var size yardımcı olabilir Instagram adresi selinçeyizperde Kayseri’deyiz kargo ile de gönderim yapabilir sanırım
Gizmokzilla ReisinKizi araçların camlarına asarlar siz yapmaz mısınız bizde de yapılır konvoy arabalarına takılır 🫶🏻
1gunesss ReisinKizi erkek kardeşimin düğünü var 3 gün davullu ev dügünü olacak babam ve kardeşim esnaf daha kalabalık olacak ama bu havluyu konvoy için değil yemek yapan ve dağıtanlara vereceğiz
Gizmokzilla ReisinKizi benim konvoyumda çok kalabalıktı ya endkdldldpd şey de olabilir 2 cama birden asacaklardır belki veya da ellerinde fazlaca bulunsun istiyorlardır kdkdpdpd
Minnakordek Gizmokzilla jfkfkfkf benzinin malum artışı sonrasi öyle kalabalık konvoyu da anca zenginler yapar😂