irinasofia Selam kızlar kızım 3 yasına giricek sabah kalktıgımız gibi parka gitsin istiyor ama hava çok sıcak güneş vuruyor bu sefer akşam güneş batınca cıkarıyorum ama o saate kadar nasıl oyalıyorsunuz oyuncaklardan sıkılıyor bi süre sonra ekran açmak istemiyorum benimde işim gücüm oluyor onları halledip çıkartmak daha iyi oluyor hem
hazale966 irinasofia balkonda şişme havuza su dolduruyorum evde kaydırak var salıncak var. 14 aylık bebeğim şişme havuz 1-1,5 saat oyalıyor. Suyuda aşırı çok seviyor. 🤣İcine de oyuncak atıyorum. Park çok sıcak kafasına güneş geçecek diye çıkarmıyprum bende dün 16:30 da gittim yine de sıcak vardı😣
maygirl irinasofia kahvaltı sonrası kitap, lego,boyama,kinetix kum,spontane gelişen oyunlar vs öğle uykusu yapiyor zaten 1 saat kadar snrasinda ayni sekil..18:30sonrası ckiyoruz bzde..Bu şekilde.genelde oyalaniyoruz.
aselliyam23 irinasofia bizde genelde evde oyunlar oynarız park muhabbetini kene olayından sonra ertelemeye karar verdim durum ciddi çünkü bahçede dışarda gezeriz biraz evde oyun kitap etkinlik zaman çok zor geçiyor evde ama şu sıcaklarda yapabilicek başka alternatif yok gibi 1 saat Max çizgi film izler 4 yaş kızım
irinasofia hazale966 ay evet ya bende suyla oyalıyorum kışın ne güzel gündüz çıkıyoruz giyinip yazın daha zor geliyor
aselliyam23 irinasofia rabbim imtihan etmesin ama her sene ayrı bişey çıkıyor insanlara resmen korku saliyolar bende çıkmak istemyrm 😥