dilaninal Hangi biberon temizleyiciyi kullanıyorsunuz ve hangi fırça (ebebekten alıyorum ama çok çabuk kötü oluyor fırça )
tugcedefne5561 dilaninal Ben siveno kullanıyorum canım göğüs ucu kullandığım için sürekli küçük fırçayla yıkıyorum arada da kaynatıyorum
hazale966 dilaninal trendyoldan aldım ben fırçayı, biberon temizleyicide e bebek kullanıyorum. Uni baby de kullanmıştım fena değildi
[silindi] umaytoom fırçasız nasıl temizleyebiliyorsunuz kalıntıları? Benim de kullandığım sürekli kopuyor da gına geldi iyi bir çaresi varsa diye soruyorum
dilaninal hazale966 E bebek ürününde kimyasal varmış açıklama yapıldı görmedin sanırım bi bak kuzu istersen bende kullanmıştım üzüldüm aslında hoşuma gitmişti bide uygun baya ama sıkıntılıymış içeriği bi araştır istersen
[silindi] dilaninal evet hatta sanırım sırf bu yüzden yaşadığım ilçedeki e bebekte unibaby kalmamış diğerleri de ona yöneldi galiba. Siveno almak durumunda kaldım o da epey pahalıymış sanırım 500e aldım neden bu kadar pahalı olur bir biberon temizleyici anlamıyorum
hazale966 dilaninal görmedim cnm 😣 hemen araştırıyım atıyım çöpe bari uygun diye alıyordum bende birde bebek mağazası olacaklar
[silindi] nzyl ben de acil ihtiyacim oldugu icin internetten söyleyemedim e bebekten aldım orda fiyat böyleydi başka da hiç marka yoktu o yüzden mi acaba diye düşündüm. Bundan sonra stok ve indirim kovalarim 😊
duyguluinsan Bebek mamasını içer içmez sıcak su ile çalkalayıp içine sıcak su koyuyorum. Unibaby ile yıkıyorum. Fırçam olmasına rağmen hiç kullanmadım, beklemeden yıkayınca kalıntı olmuyor
cnsbb E bebekte silikon uçlu fırça var kızlar bende yeni keşfettim kopma olmuyor diğerleri süngeri kopuyo yada komple kırılıyo green clean kullanıyorum ben deterjan bebedor kullanan arkadaşlarım da var
oylesinebiri__ dilaninal siveno biberon temizleyiciyle yıkıyorum e bebeğin fırçasını kullanıyorum koku olmadi sarı çift taraflı olan fırçası
dilaninal [silindi] Ya bi karışıklık olmuştur siz bir daha yine bakınca öyle bi fiyat görürseniz çalışanlara sorun bence