Burcinblgl Kızlar ayın 27 sinde kızımın doğum günü şöyle bi organizasyon seçtim nasıl bir pasta yaptırayım karar veremedim çok büyük yapmak istemiyorum ikramlıklar da yapıcam önerileriniz veya fotoğraflarınız varsa bakabilir miyim siz neler yaptınız 🌸
ikibebekannesi34 Burcinblgl pintereste sor, sonra beğendiğin pasta pahalı gelirse şeker hamurlu degil fotoğraflı yaptırırsın
Burcinblgl ikibebekannesi34 şeker hamurlu yaptırmak istemiyorum zaten hem tadı güzel değil hem olduğundan daha da pahalı oluyor
Burcinblgl ikibebekannesi34 teşekkür ederim canım değerlendircem çok güzel ben baktım pinterestten seçenek çok olunca karar veremedim 😂🌸
tospikannesi_ KayraVeAnnesi_06 ayyy aynen bende bunu demek istemiştim o konsepte cuk olur @Burcinblgl
tospikannesi_ Burcinblgl kızımın doğum gününde şöyle bir pasta yaptırdım tabi bizim arka plana ve kızımın elbisesine uygundu. Ama sizin balonlara ve balonların arasında ki çiçeklere bakarak şöyle pasta yaptırıp çiçekleri de pembe renk yaptırabilirsiniz balonlarla uyumlu cuk olur valla
aza754 Ben aile arasında yaptım sadece kendi annemler kaynanamlar vardı bizi de sayarsak toplam 7-8 kişiydik kendim evde kek yapıp üzerine sos süsleme vs yaptım eğer düşünürseniz
Burcinblgl aza754 teşekkür ederim yanıtınız için diğer doğum günleri için inşallah bende yaparım şimdilik hazır almayı düşünüyorum 😂🌸
Momys1 Burcinblgl ben maket pasta kullandım kendim büyük borcamlara pasta yapmıştım altı pandispanya üstü orman meyveli muhallebi onun üstünede beyaz çikolatadan ganaj yapmıştım
Burcinblgl Momys1 en iyisi aslında ben zaten çok büyük yaptırmicam o yüzden hazır alıcam bu seferlik 🌸 teşekkür ederim yanıtınız için