duavakti West sendromu olupta iyileşen var mı? Tanıdığınız kim olursa güzel şeyler duymak istiyorum dayanacak gücüm kalmadı
duavakti Ruzgarguluu aminn 1 yıldır bitmedi her gün sıçrıyor artık çok yoruldum. Sizin var mı bu hastalıkla mücadele eden bir tanıdığınız
Ruzgarguluu duavakti evet durdu cok şükür 18 aya gircez geride tabiki yasitlarindan ama fizikle ins yakaliycaz
Ruzgarguluu duavakti kortizon kullandık deltacortril sonra sabrille durdu şuan sadece tek koruma ilacı kullaniyoruz
duavakti Ruzgarguluu biz iğne kortizon sabril daha çok ilaç kullandık ama durmadı genetik testte temiz çıktı ama anlamıyorum. Sizin adınıza çok sevindim biz sp tanılıyız birde
Ruzgarguluu duavakti çok sagolun rabbim kalıcı şifalar versin insallah durur biran once nöbetler gelişimi nasl
duavakti Ruzgarguluu amin çok teşekkür ederim west ne kadar etkiledi anlayamıyoruz sp olduğu için hangisi ne kadar etki bıraktı bilemiyoruz koruyucu ilaç derken vitamin tarzı mı
duavakti Ruzgarguluu İzmir orkide güzel dirençli epilepsi üzerine ketojenik diyet yaptırmayı düşünüyoruz başka çaremiz kalmadı. Emekliyor oturuyor 4 gün fizik bir gün özel eğitim aldırıyoruz 24 aylık