_muzikutusuu Doğumdan sonra saç dökülmem aşırı arttı. Her yer saç dolu temizlediğimle yerlerde saçlarımı görmem bir oluyor çok sıkıldım artık. Nasıl durdurabilirim bu dökülmeyi kel kalıcam valla 😂
huda1903 _muzikutusuu belimdeki saçı kestirdim dökülme yüzünden emzirirken dökülüyo şimdi şampuan kullanıyorum azalttı biraz ve vitamin kullanımı çok önemli
beniyiyimanne _muzikutusuu doğumdan sonra 3.ayda başladı takipli olduğumuz çocuk doktoruyla konuştuk ya stresten ya da bebek emdiği için vitamin depolarını azaltmıştır dedi. Vitamin takviyesi alabilirsin deyince supradyn kullanmaya başladım.
_muzikutusuu huda1903 hangi şampuanı kullanıyorsunuz vitamin kullanmıyorum henüz değerlerime bi baktıracağım
huda1903 _muzikutusuu bu Trendyolda satılan embeauty şampuanı saç bakım sütünü kullanıyorum birde bioxcin besleyici yağları var onu kullanıyorum eskiden topak topak dökülen saçımın dökülmesi baya azaldı artık her yer saç değil bana iyi geldi herkese iyi gelir mi bilmiyorum ama
_muzikutusuu beniyiyimanne anladım benim bebişim emmiyor ona rağmen yinede dökülüyor vitamin takviyesi almıyordum değerlerime baktırdıktan sonra başlayım en iyisi
2_oglanannesi beniyiyimanne supradyn çok önerilmiyor vitanim yönünden eksik. Güvendiğiniz bi eczacıya danışın bence