sa_me_yi Kızlar sezeryan sonrası genital bölge temizliğini nasıl yaptınız tüy dökücü krem kullansam yaraya zarar verir mi kullamasini korkuyorum birşey olur diye siz nasıl üstesinden geldiniz
gezenlady sa_me_yi bende agdaya gidiyorum kesılen yerde tüy oluyo agda vuruluyo tansıyon ınıyo 0 a donuk ama sen acıyomus gibi hissediyosun
sa_me_yi filtrekahvemm doğum yapalı 40 gün oluyor ama yara kaynamistir artık değil mi dikişlerim falan kalmadı ztn epey bı süre önce eridi
filtrekahvemm sa_me_yi bende 40 dan sonr gittim hiç birşey olmadı zaten kuaförler alışkın tabi benim kuaförümün eli hafif bende çok korkuyordum yara açılır diye ama çok şükür birşey olmadı
sa_me_yi gezenlady açık söylemek gerekirse ağda ya gitmeye korkarım ben yara tekrar açılır birşey olur diye tüy dökücü kullanayim diyecektim yara olan bölgeye geri kalanı önceden nasıl yapıyorsam öyle yaparım diye düşünmüştüm
gezenlady sa_me_yi ben hemen başladım agdaya hemen derkende işte kırkından sonra,benım doğum yapalı bir sene geçti yeni,acıyo hala evet ama agdadan baska bısy kullanmam ben
sa_me_yi filtrekahvemm çok şükür siz sürecin korkulu tarafını gecirmissiniz darısı başıma bakalim ben ne yapacağım
gezenlady sa_me_yi nasıl rahat edıyosan dr sorsan jılet tut dokucu der onlae darbe alsın ıstemıyolar yaraları bı yandanda dogru