_Hera Gece hpv testimin sonucu çıkmış tıp 16 olduğumu öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı çok korkuyorum çok uzgunum nasıl geldi ne şekilde geldid tek eşli olmama ragmen bilmiyorum sizde dua istiyorum bundan sonra nasıl olacak tedavi sürem bilmiyorum 🥺🙁
karan3535 _Hera bağışıklığını yüksek tut birde bi takviye vardı ismini hatırlamıyorum ama araştırırsan karşına çıkacaktır vücuttan atmak için onu kullanıyorlar
berna52 _Hera kolposkopik muayene yapılır önce. Muayene sırasında parça alınır. Parça sonucuna göre tedavi oluşturulur. Korkmayın iyi tarafından bakmak lazım. Fark edildi. Bundan sonrası önemli.
berna52 _Hera benim başıma gelmedi canım, ama bilgim var, özel de yapılırsa şayet hafif uyku veriliyormuş, devlette yapılırsa anestezi vermeden, 10 15 dk lık bir vajinal muayene gibi bişeymiş. Yani acılı bir işlem değilmiş.
_Hera sule45 teşekkür ederim her şey gayet yolunda akıntım yok düzensiz adetim yok bir lezyon yok doğum sonrası smear testi verdim pozitif çıkınca hpv aldılar oda tıp 16 çıkmış şimdi nolcak bilmiyorum psikolojik olarak çöktüm