rosemihra Kızlar 2 saatte bir uyanan bebeğim 1 saatte kalkıyor geceleri . Elleri ayakları kıpır kıpır . Saf gibi oldum 3 gündür . Yeni 4 aylık olduk . Bu atak mı nedir ? Yaşayan var mı böyle :( uyku gerilemesi mi oldu ne oldu anlamadım
tkut rosemihra evet benim bebeğim de 4 aylık oldu geceleri bağırarak kalkıyor saat başı uykuya dalması sıkıntı zor dalıyor çabuk geçer umarım
UykuPerisi_ rosemihra ayni benimkinde 4 aylık aynı durum bizde de var ne uykumu alabiliyorum ne dinlenebiliyorum. Bir elim sürekli sallamada
ecodono @rosemihra evet 4.ay atağı bu .Biz de geçiriyoruz şu an .Aynı şekilde saat başı kalkıyor ve emiyor öyle yatıyor .Gündüzleri ağlama krizleri yaşıyor .Uyumak istemiyor .Malesef bir ay sürüyormuş :/
rosemihra ecodono 1 aysa iyi kuzu 6. Aya kadar kalıcı olabiliyormuş bazen . Burda yazanları okududamda :(
newmo rosemihra valla uykuyu unutmuş durumdayım gece uykusuzluğu insanı mal ediyor zorla kundak yapıyorum 2saat öyle bir kesintisiz uyuyabiliyorum
ecodono @rosemihra ayyy imş doğru değildir canım .Benimki de çok ağlak her saniye ilgi bekliyo .Çok yorucu cidden geçti geçecek diyene kadar 5 aylık oldu😀
myangelson rosemihra ay biz de öyleyiz 3 ay 25 günlüğüz bir de gündüzleri aşırı uykuya direniyor çığlık çığlığa ağlıyor