Evaninanasi ozentugceee nevresim, çocuğumun oyuncakları, kıyafetler kargo ile gidecek. Elektronik eşyalar, kırılabilir biraz tabak vs de kayınbabamın arabası ile gemiyle kendimiz götüreceğiz.
theAna Evaninanasi merhaba bilgilendirmek istedim. Çocuğunuzun kimliğinde fotoğraf olması gerekiyor bu durumu çoğu kişi bilmiyor o yüzden söylemek istedim. bir de elektronik eşyaları kutusuz koyarsanız polise takılmaz.
Evaninanasi theAna merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim 🌸 fotoğraf işini hallettik. Normalde polise takılma gibi bir durum mu oluyor? Bu konuda bilgim yoktu da. Yasak veya belli bir sınır mı var acaba?
Nacafa Evaninanasi nüfus müdürlüğüne herhangi bir gerekçe sundunuz mu neden fotoğraf kattığınız ile alakalı
Evaninanasi Nacafa yok sunmadık. Nvi den direk randevu alıp gittim. Oradaki kadına ben yurtdışına çıkış için dedim ama o sormadı yani ben belki gerekli bir bilgidir diye söylemiştim 😅 biz eşimden sonra gideceğimiz için noterden muvafakatname imzaladık. Orada gerekçe belirttik sadece.
Nacafa Evaninanasi biz Batum’a gitmek istiyoruz geçen ay oğlumun kimlikte fotoğrafı yok diye vazgeçtik🥲 ileri tarihte gideriz diye eklemek istiyorum. Kaç günde size teslim edildi birde çekilen fotoğrafta extra bir farklılık istiyorlar mı