sedefpinarr 3,5 aylık bebeğim var, son 6 gecedir sabaha kadar uyuyamıyor. Gazı var gibi ama daha önce hiç bu kadar gazdan rahatsız olup sancı çekmemişti. Uyurken ıkınıyor, bacaklarını karnına çekiyor. Bazen ağlayarak uyanıyor, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
ikicocukannesi205_ sedefpinarr bebeğim 4 buçuk aylık bugün hiç uyumadı sürekli ıkınıyor ağlıyor hâlâ gazı bitmedi uykuda uyumuyor bu yüzden ne zaman geçecek bilmiyorum çok uzun sürdü çünkü siz de gaz damlası verebilirsiniz bizde işe yaramadı belki sizde yarar
ahsenkbr sedefpinarr merhabalar doğal içerik gaz şurubu söylesem size alır mısınız bilmem doktorunuza da danışın muhakkak ama içeriğini de internetten araştırın. AGULİNE biz bununla çok iyi rahatlıyoruz. Birde probiyotik damla danışın doktorunuza
mrvtevafuk sedefpinarr kesinlikle banyo yaptırın ben onun faydasını görüyorum hiç susmadığında zaman farketmeksizin sabah öğle akşam . Gaz yapan besinlerden kaçının sancılandığı zaman ne yediğinizi gözden geçirin ben öyle yapıyorum çiğköfte yemiştim bulgurdan dolayı sancı yaptı demiyorum pilavını vs de . Karpuzda sancı yapıyo bnm bebeğimde her bebekte değişen bi durum kimisine kuru fasülye yesende yapmıyor kimisi de domates bile yapıyor
sedefpinarr Bizimde çok az oluyordu gaz sıkıntımız şimdi ne yapacağımı şaşırıdm. Gaz damlasını instagramdan takip ettiğim çocuk doktoru Osman gönülal tavsiye etmiyor işe yaramadığnı söylüyor.
sedefpinarr mrvtevafuk Banyoyu bende her gün yaptırmaya çalışıyorum ama bazen yaptıramadığım günler oluyor. Yediklerime çok dikkat ediyordum aslında sonradan bi rahatlık gelmişti şimdi sancılar çok olunca yine dikkat etmeye başladım. Domatesi bende kestim sanki gaz yapıyor o da.