zindanuu bear20 benım kardeşim de sarılık oldu hastane de yattı şuan 19 yaşında aslan gibi delikanlı bin maşallah benden zeki böyle şeylere inanmayın kim diyp bunu
_YanakReisinAnnesii bear20 sarılığın çok yüksek olması lazım beyin fonksiyonlarını etkilemesi için. Günümüz de çocuğu çok sık takip ediyorlar,sarılığı yükselme eğilimli görürlerse ve hemen önüne geçiyorlar uygun tedaviyle. Çocuğunuzun sarılığı kaç merak ettim?
ecekrk bear20 otizm kesin olarak denilmese de erkek bebeklerde daha çok olurmuş bunun sebebide anne karnındaki kortizona daha az dayanıklıymış yani doğuştan olan birşey büyük ihtimalle sonradan olduğunu sanmıyorum
_YanakReisinAnnesii bear20 korkulacak birşey yok değerler de. Birçoğu bebek bu değerlerle sarılık tedavisi almıştır,birisi de benim oğlum şuan 4 yaşında şeytana pabucunu ters giydirir 😂
Dolcegabbanne bear20 benim bildiğim bebeğin vücudunda civa ve ağır metaller biriktiği zaman ve bağırsak geçirgenliği varsa otizmden suphe ediliyormuş ve tabiiki belli başlı belirtilerini de tam anlamıyla belli ediyorsa çocuk .Uzman doktorlar tabi koyacaktır teşhisi ama sarılık ile yakından uzaktan alakası olmaz diye düşünüyorum ben
cnhavva bear20 ilk 10 12 gun riskli zaman o aralarda beyin zarina zarar verebiliyo kalici hasar birakabiliyo ama 10 gunden sonra risk bitiyo