Kızlar dün sabah oğlumun ateşi vardı 38 buçuk 06:40 da öğlen 39′5 hemen duşa soktum çok şükür indi sonra epey zaman geçti oğlum biraz kendine ğeldi bizde 4 5 gün olmuştu dışarı çıkmadık Bende bizim evin önünde bir mağaza var oğlumun sevdiği pan çokalata var dedim gidip alırız geliriz sevinir gitik aldık hata sevindi kasaya geçtim oğlum birden kafa arkası düştü gözleri belerdi titredi resmen can çekişti orda kendini bıraktı kalbim giti içim giti gözümün önünde gitmiyor hala ağlıyorum sonra kendini kaybetti hemen ambulans doktorlar falan geldi baktılar baygın dı sonra çok şükür 20 dk ardından uyandı doktora gitik 3 gün kaldık büğün çıktık çok şükür bi sıkıntı yok kan testi kaka testi idrar bide sırtından kan aldılar mahvolduk 3 gündür vüris bide enfeksiyon varmış herhangi bir ateş düşme olursa gene gidecez ve diğer kan sonuçlar beli değil nolur dua edin temiz çıksın rabim kimseye evlat acısı göstermesin inşallah o gün benim için bir kabus bir travma gerçekten gözümün önüne gelilor kendime kaybediyorum
😞