canan6668 alinmom Aynen Canim kaşıntı kötü bisey ya can sıkıyor yarın tekrar Bi randevu bulmaya caliscam Teşekkür ederim 💕 🌸
berna52 Alerjik olabilir. Ki öyle ise atıyorum yılardır aynı ürün kullanırsınız aynı şekilde yiyecek içecekleri tüketirsiniz alerji yapmaz ama birden vücut tepki verir sizde anlayamazsınız. Bunun için test yapılmalı. Geçmiş olsun
canan6668 berna52 cok teşekkür ederim canım çok saol deri alerji testi yıllar önce yaptırmıştım sürekli hapsirdigim için rutubete çıkmıştı Sadece alerjim geçenlerde de kan vermiştim alerji için bilmem bisey pozitif çıkmıştı Oda hapşırma icin di Ama daha doktorla görüşmedim
tubanurrrr canan6668 hangi ülkedesiniz yani biz de Amerika dayım hani burada da on onbesgun oluyor bazı bilimlerde ama 9. Ay çok geç yakinsaniz Türkiye ye gidin hem tatil hem doktora
canan6668 tubanurrrr fransa Canim ahhh malesef gitme imkanı olsa zaten durmicaz da sırf tatil için ailemi görmek için ama malesef bu yaz gitme gibi bir imkanımız yok
tubanurrrr canan6668 anladım çok geçmiş olsun ay Fransa ya herkes problemli diyor gerçekten çok şaşırdım yani bu konularda