binnur37 alinmom Rezalet ama arkadaşım anlatınca gülmekten ve şaşırmaktan konuşamadım söyle bundan sonra bedenine uygun alsın seneyede giyer düşüncesi ile almasın demiştim kopmuştuk 😀😀😀😀😀
Beyninizikullanmakucretsizdir İlginç demeyelim de eğlenceli diyelim. Naime hanım yanlışlıkla bu arkadaşın kullanıcı adını ahahaha yapmıştı şu anda onun postunun üzerine geçen yok 🙈😁😁 @Meri-Mel
alinmom Beyninizikullanmakucretsizdir ayy evet merimmm baya gülüp eklenmiştik çok şükür eski nick kavuştu @Meri-Mel 😍 Hopriliyi de unutmamak gerek @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 😅
Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Yaaaa o an yaşadığım duygu durumu gülmekten yazamamistim 🤣🤣🤣🤣 ama gülmem başıma da dert olmuştu 😅😅😅
Hemdem__ Beyninizikullanmakucretsizdir Bende çok gülmüştüm 🤣🤣🤣1 yıldır buradayım en çok güldüğüm post olabilir ☺️@Meri-Mel sayende canım 🤗
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala alinmom Naime hanımın verdiği ismi beğenip değiştirtme gereği duymamam😂🤣🤭🤭
hickimsebiri Benim en aklımda kalan ‘kapıyı çıplak açtığım için eşim benden boşanacak’ diyen biri vardı o ne oldu merak ediyorum 😄
Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Canlarım ya neydi o resmen forumun komik unutulmazlarından oldum 😁😃 pekiii benim post açıp Naime hanıma seslenisim😅🤣🤣🙈
Beyninizikullanmakucretsizdir Meri-Mel sizin yaşadığınız ibreti aleme ders oldu. Naime hanım gözümüzü öyle bir korkuttu ki bir daha yapılırsa gözünüzün yaşına bakmam demek istedi. Aslında bu bir göz dağı da diyebiliriz 😁
Beyninizikullanmakucretsizdir alinmom burda gereken cevabı verdim zaten ahjajjaja 😁😁 Beyninizikullanmakucretsizdir
Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Ya öyle biraksaydi ismimi 😅😅😅 hayır bide benden üç dört daha vardı 😂😬